8.5 C
București

Luminozitatea și saturația sunt transmise foarte precis cu tehnologia print digital și printare color Ploiești

Fie că desfășori o campanie publicitară și ai nevoie de pliante și flyere, fie că ai nevoie de etichete pentru ambalajele produselor, cărți de vizită sau plicuri personalizate, cu siguranță ai nevoie de o tipografie cu tipar digital. Imprimarea digitală este una dintre cele mai populare opțiuni posibile pentru imprimarea pe hârtie, carton, plastic etc. 

Dacă obiectul este voluminos precum o cană, o sticlă, un pix etc., această metodă de imprimare nu va funcționa. Principala caracteristică a metodei de imprimare digitală cu tipar digital, este faptul că nu sunt necesare forme de imprimare pentru a transfera imaginea. Aspectul este transferat direct de la un calculator la tiparul digital. Un tipar digital este de neînlocuit acolo unde este se execute un număr mic de exemplare tipărite (tiraj mic). 

Print digital pentru materialele de care ai nevoie

Termenul de „print digital” cuprinde tehnologii care permit reproducerea textului și a imaginilor în format electronic, fără a recurge la alte tipuri de procese. Tehnologia de aplicare directă a vopselelor este ieftină, ceea ce contribuie la creșterea profitabilității acestei proceduri. Domeniul de aplicare al printului digital, este în fabricarea de cărți de vizită, broșuri, pliante, cataloage, documente, calendare, autocolante, flyere, mape etc. 

Un print digital este utilizat pe scară largă în decorarea interioară și design. Această opțiune este indispensabilă pentru tipărirea de reclame amplasate în aer liber, de format mare. Ajută la producerea de semne de înaltă calitate și atrăgătoare, afișe pentru expoziții și târguri. Reclamele în format mare sunt tipărite la o rezoluție de 150-360 dpi. Produsul finit este laminat pentru a proteja împotriva decolorării la soare și a deteriorărilor mecanice.

Tehnologia de printare color Ploiești

Cele mai citite articole

Tehnologia de printare color Ploiești include lucrul cu gama de culori, aspectul pe foaia tipărită și etichetarea. Poți comanda  chiar și diplome și certificate personalizate. Această opțiune nu este disponibilă pentru imprimarea offset. Imprimarea digitală permite tipărirea materialelor publicitare și a oricăror produse printate cu tiraje de la 1 exemplar. Nu mai trebuie să aloci bugete uriașe pentru printare color și poți comanda exact atâtea produse tipărite câte ai nevoie acum. Într-o imprimantă offset tradițională, este puțin probabil să poți imprima 50 de cărți de vizită, 100 de plicuri, mai puțin de 500 de pliante sau mai puțin de 300 de broșuri sau cataloage cu mai multe pagini. Nu numai că această metodă este scumpă, dar nu este nici profitabilă pentru tine.

Imprimanta digitală este în esență o imprimantă color mare, care utilizează tonerul color și fixarea la temperatură ridicată a imaginii pe coală. Desigur, designul unei astfel de mașini diferă de dispozitivele de uz casnic ieftine. 

Serviciul de printare color Ploiești este conceput pentru utilizare intensivă, are opțiunile adecvate și capabilități de gestionare a culorilor, precum și indicatori optimi pentru costul consumabilelor, ceea ce permite prețuri accesibile pentru client. 

Disponibilitatea tirajelor mici și în general, imprimarea chiar și a unei singure copii a oricărei publicații pe o imprimantă digitală, va avea un cost foarte rezonabil, ceea ce este imposibil cu imprimarea offset. 

Dezvoltarea tehnologiei nu stă pe loc, astfel încât calitatea reproducerii culorilor este cât mai apropiată de paleta originală, ajungând practic la nivelul de offset. Cu metoda digitală, starea de spirit, luminozitatea și saturația sunt transmise foarte precis.

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți