8.4 C
București

Ce este un microfon pentru spionaj?

Un microfon spion se refera de obicei la unul dintre cele doua tipuri de microfon: unul care poate fi ascuns pentru a inregistra sunet fara ca cei inregistrati sa stie despre asta si microfoane care pot inregistra sunet de la distante lungi. 

Microfoanele ascunse pot fi gasite intr-o serie de forme diferite si sunt comune in diferite echipamente de spionaj. Cu toate acestea, microfoanele cu raza lunga de actiune sunt de obicei un dispozitiv ceva mai specializat si si pot folosi diferite tipuri de tehnologie pentru a capta un semnal. 

Un microfon spion poate fi folosit de catre fortele de ordine, anchetatorii privati si cetatenii individuali. Acum exista o gama variata de microfoane spion pentru toate bugetele.

Anchetatorii privati pot folosi microfoane spion pentru a obtine probe

Cele mai citite articole

Scopul acestui tip de microfon va varia de obicei in functie de nevoile unui utilizator, iar scopul va afecta adesea ce tip de microfon este utilizat. Unul dintre cele mai comune tipuri de microfon spion este unul care inregistreaza sunetul intr-o zona destul de mica, dar poate fi ascuns cu usurinta pe o persoana sau pe alt obiect. 

Aceste microfoane pot fi incorporate in alte dispozitive, cum ar fi ochelari sau bijuterii special concepute cu un microfon incorporat. Ele pot fi, de asemenea, ascunse in alte moduri, cum ar fi un microfon care este ascuns printre frunzele unei plante sau ascuns in hainele unei persoane.

Un microfon spion poate fi, de asemenea, un dispozitiv mai mare destinat mai putin pentru a inregistra in secret intr-o zona mica si mai mult pentru a asculta o zona de la distanta lunga. Aceste tipuri de microfoane pot capta sunetul la distante mari si pot fi conectate la un dispozitiv care inregistreaza sunetul primit, precum si la casti pentru ca un operator sa asculte sunetul pe masura ce este capturat. 

Acest tip de microfon este adesea un dispozitiv mai mare, de obicei un microfon directional de mana si nu se ascunde usor, desi distanta oferita de un astfel de dispozitiv il poate face usor de utilizat fara sa fie detectat de catre cei ascultati.

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți