30.7 C
București

Vrei sa iti innoiesti parcul auto, fara a te preocupa de intretinerea vehiculelor? Iata ce solutii ai! 

Vrei sa iti innoiesti parcul auto, fara a te preocupa de intretinerea vehiculelor? Iata ce solutii ai! 

Masina a devenit o necesitate atat pentru persoanele fizice, dar mai ales pentru cele juridice, pentru care timpul este extrem de important. De aceea, indiferent de domeniul de activitate, orice companie are in proprietate un parc auto, chiar daca acesta este unul mic. 

Pentru a detine insa un parc auto, investitiile nu se opresc odata cu achizitia autovehiculelor necesare, deoarece acestea au nevoie de revizii periodice, de reparatii, de achitarea tuturor taxelor, cum ar fi asigurarea RCA, rovinieta si ITP-ul, care daca nu sunt in regula, pedepsele vor fi unele importante. Drept urmare, companiile trebuie sa aiba cel putin o persoana care sa se ocupe de toate aceste aspecte, aspecte de care poate scapa daca opteaza pentru un leasing operational

Cand poate fi nevoie de un leasing operational? 

Leasingul operational este solutia pentru companiile care au nevoie de un autovehicul sau de un intreg parc auto, dar care nu doreste sa blocheze o suma important de bani in astfel de bunuri, bani care ar putea fi investiti mult mai avantajos. De asemenea, la leasingul operational pot apela chiar si persoanele fizice care se afla intr-o situatie similara. 

Cele mai citite articole

Aceasta reprezinta deci o solutie eficienta pentru afacerile care tocmai au debutat pe piata si care au nevoie de finante pentru a-si desfasura activitatea. Astfel, incheind un contract de leasing operational cu o institutie financiara se pot obtine vehiculele necesare in schimbul unei rate lunare fixe, fara a fi nevoie de plata unui avans. 

Leasingul operational este si modalitatea prin care companiile pot avea acces la vehiculele de care au nevoie pentru o perioada limitata de timp, fara sa fie nevoite sa le cumpere. Cel mai important aspect este insa faptul ca firma care acorda finantarea este cea care se preocupa de intretinerea autovehiculelor, de la revizii si reparatii, la plata asigurararii. In plus, in cazul unui accident, tot aceasta se va ocupa de reparatii, clientul primind o alta masina in schimb. 

La finalizarea contractului, clientul are posibilitatea de a-l prelungi, solicitand insa inlocuirea masinilor cu unele noi sau pot renunta, returnand bunul pe care l-au utilizat. 

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți