16.4 C
București

Usi Porta Doors pentru interioare in diferite stiluri

In designul interior, ca si in alte domenii, tendintele actuale se schimba din cand in cand. In prezent, este dificil sa se distinga un stil care sa conduca, dar cu siguranta exista doua tendinte principale care au multi sustinatori. 

Unele adera la simplitate si minimalism, care se incadreaza perfect in atmosfera interioarelor moderne si uneori chiar industriale. Altii, la randul lor, sunt inclinati catre o natura confortabila, impletita cu minimalismul scandinav sau clasicul atemporal. In acest caz, poti alege usi Porta Doors la moda. Toate tendintele actuale au un numitor comun. Simplitate si minimalism. 

La alte niveluri, este dificil sa vezi caracteristici comune. Usile Porta Doors pun „punctul peste i” pentru intreaga amenajare interioara. Fara indoiala, tendintele actuale indica faptul ca usile de interior la moda si moderne  sunt in principal modele albe si cele cu furnir care imita lemnul natural. 

Exista multe posibilitati care se vor potrivi in diferite stiluri de design interior. Exista usi Porta Doors de interior care merita instalate in camere decorate intr-un mod clasic si care vor functiona in interioare scandinave, industriale sau minimaliste. De asemenea, poti alege usi moderne pentru apartamentul tau.

Usi moderne pentru interioare in stil clasic si scandinav

Interioarele in stil clasic sunt confortabile si frumoase. Au un stil dominat de simplitate si bun gust. Paleta de culori a peretilor, podelelor si mobilierului este pastrata in nuante de bej, maro, crem si alb. 

La randul lor, tesaturile din aceste spatii sunt adesea albastre, verzi sau turcoaz. Stilul scandinav, se remarca pe de alta parte, prin culori de  alb, gri, simplitate si minimalism, precum si materiale naturale, inclusiv lemn, de obicei, stralucitor sau alb. 

Cele mai citite articole

Interioarele in stil scandinav sunt functionale, spatioase si luminoase. Atat in ​​stilul clasic, cat si in cel scandinav, apar tesaturi si materiale naturale, precum lemn, piatra, lana, in sau piele. O podea din lemn sau usile care imita lemnul natural ar trebui sa se armonizeze cu ramele ferestrelor.  

Usi moderne la umbra podelei si ferestrelor

Usile moderne intro nuanta similara cu podeaua si ferestrele vor completa intregul in cazul ambelor tipuri de interioare. Vor functiona atat intr-o bucatarie sau camera scandinava, cat si intr-un living sau dormitor clasic. 

Cel mai bine este daca au o forma simpla. Usile de interior in stil modern din  colectia Porta Doors  indeplinesc perfect aceste criterii. Usile constau din sine si panouri orizontale, iar elementele decorative sunt, de asemenea, insertii orizontale din sticla calita mata. 

O gama larga de furnir din lemn si un design simplu, clasic fac usa sa se potriveasca perfect cu orice interior. Dintre cele mai la moda nuante de furnir sunt cele care imita lemnul, stejarul natural, stejarul Hamilton englezesc si stejarul scandinav, acestea fiind cele mai populare in ultimele sezoane. 

Atat in interioarele decorate in stil scandinav cat si in stil clasic, usile albe vor fi perfecte. Sunt eficiente si elegante, motiv pentru care pot fi asortate cu usurinta in diverse incaperi. Arata grozav ca usa pentru dormitor, bucatarie sau camera pentru copii. 

Usile albe moderne au adesea geam prin care cade lumina suplimentara (o solutie excelenta pentru incaperile mici) sau sunt decorate cu taieturi eficiente. Astfel de usi de interior pot fi gasite, de exemplu, in colectia de usi Porta Doors.   

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți