2.1 C
București

Toamna, anotimpul perfect pentru a te bucura de insula Corfu

Un sejur in Corfu toamna, este, fara indoiala, o alegere inspirata, mai ales pentru persoanele care urmaresc sa descopere cat mai multe dintre atractiile insulei. Toamna este momentul in care se pot bucura de linistea si atmosfera acestei insule ionice foarte speciale. 

Este perioada anului in care insula incepe sa incetineasca, in care preturile serviciilor scad si in care temperatura blanda permite plimbari lungi pe plajele diverse care strajuiesc nuantele intense ale marii si printre vestigiile unui oras vechi, plin de atractii. O cursa charter Corfu ajuta doritorii unei astfel de experiente sa isi poata pune in aplicare usor planul.

Vreme blanda, potrivita multor activitati

In octombrie, temperaturile variaza intre o maxima de 24 de grade si o minima de 15 grade. In aceste conditii, ziua, in amiaza mare, turistii se pot bucura de soare si de peisajul superb al marii Ionice. 

Cele mai citite articole

Diminetile sunt potrivite excursiilor in orasul capitala, Corfu, printre vestigiile acestuia si intr-o atmosfera care imbina arhitectura venetiana rezultata in urma a patru secole de dominatie, cu urme ale altor mari civilizatii europene, suprapuse peste fondul vechi, grecesc.

Corfu este un oras viu, cu o viata universitara dinamica, un oras boem, in care hoinaritul poate fi o activitate inspirata intr-o luna mai putin calduroasa a anului, sezonul de vara nelasand loc pentru astfel de excursii. Gustul preparatelor culinare si vanatoarea de suveniruri sunt alternative demne de luat in considerare fata de stilul de vacanta sedentara, cu toate serviciile integrate intr-un complex hotelier.

Preturi mai mici pentru servicii 

Pentru ca majoritatea turistilor cauta insulele grecesti pentru soare si plaja, toamna, cand valul de caldura estival isi pierde din intensitate, afluxul de turisti nu mai este o realitate curenta, iar scaderea cererii este insotita, bineinteles, de preturi mai mici. Acest lucru este vizibil si in pretul sejururilor.

Multe dintre hotelurile din Corfu au pregatit deja ofertele pentru vara viitoare. Pentru turistii din Romania, cursele directe Charter, gama variata de oferte de cazare, precum si pitorescul cunoscutei insule ionice constituie motive pentru care Corfu este o indragita destinatie de vacanta in perioada estivala. 

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți