16.4 C
București

Retragere bani revolut bancomat


ce este revolut?

Revolut este un serviciu de plata electronică, lansat în 2015. Acesta oferă utilizatorilor o varietate de servicii financiare, inclusiv transferuri internaționale gratuite, încărcături și retrageri, împrumuturi și împrumuturi, și un card de debit virtual Mastercard. Cardul de debit Mastercard poate fi folosit pentru a face cumpărături online și offline și pentru a retrage bani de la bancomat.

cum poate fi folosit cardul revolut

Cardul Revolut Mastercard poate fi folosit pentru a face cumpărături online sau offline sau pentru a retrage bani de la un bancomat. Utilizatorii pot să se aboneze și să solicite un card fizic care poate fi folosit pentru a efectua plăți și retrageri în peste 200 de țări și teritorii. Utilizatorii pot de asemenea să utilizeze cardul lor Revolut ca un cont de economisire și să economisească și să investească în mai multe monede.

cum se realizeaza retrageri bancare cu Revolut

Retragerile de bani de la bancomat cu Revolut pot fi realizate prin intermediul aplicației Revolut. Utilizatorii trebuie să se conecteze la contul lor Revolut și să aibă un card Revolut Mastercard însușit. Utilizatorii pot selecta opțiunea de retragere și să introducă suma pe care doresc să o retragă. După ce suma a fost selectată, utilizatorul trebuie să se conecteze la un bancomat și să introducă cardul. După ce cardul a fost introdus, utilizatorul va primi banii.

care sunt costurile asociate retragerilor de bani de la bancomat

Cele mai citite articole

Retragerile de bani de la bancomat cu Revolut pot fi realizate gratuit în Europa și Statele Unite ale Americii. În alte țări, există o taxă fixă de 2,25%, cu o limită minimă de 2 EUR. Această taxă poate varia în funcție de țară și poate fi mai mare sau mai mică decât această taxă fixă. Utilizatorii trebuie să verifice înainte de a face retrageri, ceea ce le va permite să știe exact ce taxe sunt asociate cu retragerea de bani de la bancomat.

cum poate fi evitata taxa de retragere bancara

Utilizatorii pot evita taxa de retragere bancară prin achiziționarea unui pachet Revolut Premium sau Metal. Acești utilizatori vor primi o taxă 0% pentru retrageri de la bancomat. Utilizatorii trebuie să țină cont că această taxă 0% este limitată la prima retragere de la bancomat în fiecare lună și la prima retragere în fiecare țară în care efectuează retrageri.

care sunt limitarile asociate cu retragerile de bani de la bancomat

Limitele de retragere de la bancomat variază în funcție de zona geografică și de pachetul Revolut ales de utilizator. Utilizatorii au nevoie să verifice pe pagina web Revolut pentru a ști exact ce limite sunt asociate cu retragerile de bani de la bancomat. De asemenea, utilizatorii trebuie să țină cont că există limite privind sumele retrase de la un bancomat, datorită regulilor și limitelor impuse de băncile emitente.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți