7.1 C
București

Pasii de urmat pentru a juca intr-o reclama

Indiferent ca o persoana este manechin, actor sau amator, tentatia de a juca intr-o reclama este mare. Acest lucru permite castigarea unei anumite notorietati, experiente sau pur si simplu castigarea unui ban in plus. Care sunt pasii de urmat pentru a juca intr-o reclama?

Pentru a patrunde intr-un domeniu nou cel mai bine este sa se apeleze la o agentie casting.  Astfel, se vor cunoaste toate informatiile cu privire la aceasta industrie, se vor afla toate secretele. Mai apoi,se vor urma pasii de mai jos:

Verificarea profilului

Inainte de a participa la un casting se vor citi conditiile de admitere. Daca persoana respectiva nu corespunde profilului cautat atunci nu are niciun rost sa se prezinte. Se va informa cu privire la diferitele criterii de selectare: varsta, inaltime, morfologie sau experienta.

Punctualitatea

Puctualitatea este cruciala. Repectand acest lucru persoana care participa la casting va demonstra recrutorilor ca este demna de incredere. Se va prezenta la casting cu minim cinci minute inainte, un lucru care dovedeste seriozitate si rigurozitate.

Invatarea textului pe de rost

Daca exista un text de memorat, cel are participa la casting trebuie sa se asigure de faptul ca il stie pe de rost.

Documentele cerute

Cele mai citite articole

De obicei, la un casting se cer unele documente precum CV, poze, portofoliu, acte de identitate, etc.

Sinceritatea

Daca se inventeaza un personaj, directorul de casting va observa avest lucru imediat si va pune la indoiala competentele celui care participa la casting. Este inutil sa minti, nu vei face decat sa iti scazi sansele de a fi ales.

Zambet, politete, relaxare

Exista mai mari sanse de reusita daca persoana care participa la casting este simpatica, naturala si arata ca se simte in largul sau. Recrutorul va simti imediat ca are de-a face cu un profesionist. In ciuda stresului absolut normal nu trebuie sa se uite formulele de politete.

Interesul fata de proiect

Daca persoana care participa la casting isi arata interesul fata de proiect va atrage bunavointa recrutorului.

Daca se respecta toate aceste sfaturi de mai sus sansele de reusita sunt foarte mari. Talentul este cel care face diferenta.

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți