2.1 C
București

My CEZ, partenerul tău atunci când vine vorba de contul de client CEZ Vânzare

Odată cu evoluția tehnologiei și cu cerințele în continuă schimbare ale clienților, furnizorii de energie electrică și gaze naturale se adaptează rapid pentru a furniza acestora soluții cât mai eficiente și personalizate.

În prezent, accesul ușor și comod la informații și servicii este esențial. În acest context, My CEZ, aplicația pusă la dispoziție de CEZ Vânzare, principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, reprezintă o soluție excelentă pentru gestionarea contractelor de energie electrică și gaze naturale.

Această aplicație surprinde prin numeroase funcționalități, menite să ofere clienților acces facil și intuitiv la informații esențiale, precum consumul de energie, facturi sau plăți. Mai mult decât atât, aplicația My CEZ oferă posibilitatea de a gestiona multiple locuri de consum dintr-un singur cont, simplificând astfel monitorizarea și administrarea contractelor de energie și gaze naturale.

Descoperă funcționalitățile avansate ale aplicației My CEZ

Cele mai citite articole

Cu un design simplu și ușor de utilizat, aplicația aduce în prim-plan funcționalități moderne, concepute pentru a ajuta clienții să economisească timp în operațiunile lor. Prin intermediul aplicației, clienții CEZ Vânzare pot să:

  • Verifice consumul de energie electrică și gaze naturale;
  • Realizeze plăți online;
  • Descarce facturile CEZ Vânzare;
  • Verifice situația plăților și a restanțelor;
  • Programeze vizite în Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare;
  • Transmită indexul autocitit;
  • Să gestioneze mai multe locuri de consum din același cont de client.

CEZ Vânzare – un furnizor de energie electrică care se aliniază nevoilor clienților!

Nevoile și preferințele clienților sunt variate, iar furnizorul CEZ Vânzare înțelege acest lucru. Prin urmare, a dezvoltat un portofoliu variat de servicii care se adaptează perfect nevoilor fiecărui client.

Cu My CEZ, clienții pot verifica consumul de energie, descărca facturile, efectua plăți online, toate cu doar câteva click-uri. Este modalitatea furnizorului de a face gestionarea contractelor de energie și gaze mai ușoară și mai eficientă pentru fiecare client.
De asemenea, website-ul www.cezinfo.ro reprezintă o resursă valoroasă pentru clienți, oferindu-le acces facil la informații relevante și actualizate privind serviciile CEZ Vânzare, energie regenerabilă, preț plafonat la gaze și energie electrică, eficiență energetică și multe alte teme de interes pentru aceștia.

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți