18 C
București

Masini unicat personalizate prin accesorii

Fiecare sofer areo relatie speciala cu propria masina, iar acest atasament este vizibil in special la conducatorii auto de sex masculin. Automobilul este un fel de animal de companie al celui care il conduce si de multe ori se fac investitii pline de pasiune nu numai in partea tehnica a masinii, ci si in aspectul acesteia. 

Exista firme de distributie care vin in intampinarea acestei preocupari a soferilor, oferindu-le o gama variata de accesorii prin care isi pot personaliza masina personala. TunningRo asigura o oferta diversa de accesorii pentru masini, caracterizate prin calitate si durabilitate. Produsele sunt fabricate de producatori recunoscuti, care asigura standarde inalte. Iata cateva idei despre ce se poate face pentru personalizarea masinii cu ajutorul accesoriilor. 

Accesorii care se pot folosi pentru o masina unicat

Cele mai citite articole

Exista cateva trucuri care se pot folosi de catre soferi pentru a obtine un aspect unic al masinii. Acestea nu ii vor imbunatati fiabilitatea, dar cu siguranta ii vor crea un aspect original.

  • huse pentru scaune cat mai colorate si indraznete;
  • elemente de caroserie cu diferite simboluri, cu semnificatie pentru sofer sau cu semnificatie universala;
  • lampi de pozitie speciale;
  • brelocuri interesante;
  • covorase auto care sparg monotonia celor simple, din cauciuc negru;
  • decoratiuni pentru oglinda retrovizoare;
  • huse colorate pentru centurile de siguranta;
  • huse inedite pentru volan;
  • odorizante de forme si culori inedite, care sa parfumeze interiorul masinii cu aroma preferata a soferului sau a familiei.

Stiluri care se pot folosi in interiorul masinii

Decorarea masinii, atat in interior, cat si in exterior trebuie sa tina cont de stilul soferului si sa asigure o unitate stilistica. Iata cateva teme care pot constitui idei inspirate in decorarea masinii: boho, retro, surfer, sclipici si stras, fan al sporturilor si al vitezei, modern, filmul preferat (de exemplu, The Fast and The Furious), modelul preferat (animal print, cu dungi, caleidoscop, mandala etc.)

Indiferent cum aleg sa isi personalizeze interiorul sau exteriorul masinii, soferii au la dispozitie oferta de accesorii de calitate de la TunningRo, unul dintre cei mai buni furnizori de accesorii auto de pe piata din Romania, care garanteaza produse de calitate, pentru masini durabile si unice.

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Noutăți