20.3 C
București

Mama anei baniciu

Introducere

Ana Baniciu, nascuta in Bistrita, Romania, la anul 1985, este un cantaret si compozitor de muzica pop, care a devenit cunoscut pentru single-urile sale de succes, precum si pentru faptul ca a fost vocea de pe melodia "Jocul Iubirii", care a devenit un hit in Romania. Mama ei, Magda Baniciu, s-a nascut in anul 1954 si a fost una dintre principalele figuri din viata si cariera Anai. Ea a fost cea care a sustinut si a incurajat-o pe Ana sa urmeze cariera muzicala pe care si-a dorit-o de mic.

Viata de familie

Magda s-a nascut in orasul Bistrita si a crescut intr-o familie crestina ortodoxa. A absolvit Scoala Generala nr.3 din Bistrita, apoi a studiat ingineria mecanica la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. In anul 1976, la varsta de 22 de ani, Magda s-a casatorit cu Ioan Baniciu si in scurt timp au avut o fetita, pe Ana. Magda si Ioan au lucrat amandoi foarte mult pentru a le asigura fetelor lor o viata buna si au fost foarte implicati in educatia Anai.

Susținerea pentru cariera muzicala

De la varsta de 5 ani, Ana a inceput sa cante si sa compuna muzica. Magda a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa-i ofere fiicei sale sansa de a-si urma pasiunea, inscriindu-o la cursuri de pian si teorie muzicala. A mers cu Ana la concerte si la spectacole, in general facand tot ce i-a stat in putinta pentru a-i oferi sprijinul necesar. Magda a fost un exemplu si un mentor pentru Ana si a fost cea care i-a aratat calea si i-a oferit resursele necesare pentru a-si gasi succesul.

Relatii

Cele mai citite articole

Magda si Ana au avut o relatie stransa si foarte apropiata. Ana a avut mereu incredere in mama ei si a fost mereu in cautare de sfaturi si cuvinte de incurajare. Magda a fost cea care i-a oferit sfaturi practice de-a lungul carierei si a fost cea care a fost mereu langa ea in momentele grele. De asemenea, Magda a fost cea care a intotdeauna a incurajat-o pe Ana sa-si urmeze visurile si sa-si indeplineasca potentialul.

Mesajul transmis

Magda Baniciu a aratat lumii ca orice vis poate deveni realitate atunci cand esti gata sa investesti timp si energie in ceea ce iti doresti. Cu dragoste si dedicare, Magda a facut tot posibilul pentru ca fiica ei sa reuseasca, oferindu-i tuturor resursele necesare. In ciuda tuturor dificultatilor care au aparut pe parcurs, Magda a continuat sa-i sprijine pe Ana in tot ceea ce facea.

Concluzie

Magda Baniciu a fost o prezenta constanta in viata lui Ana si a jucat un rol important in cariera ei muzicala. A oferit sprijin si incurajare neconditionata, facand tot ce i-a stat in putinta pentru ca Ana sa-si urmeze visurile si sa devina ceea ce a devenit astazi. Magda este un exemplu de mama puternica si iubitoare, care a facut tot ce a putut pentru a-si ajuta fiica si pentru a-i oferi tuturor resursele necesare pentru a se realiza.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți