0.3 C
București

Iustin Paraschiv: Prioritatea Carmistin este oferirea de produse avicole de calitate superioară

Toate eforturile Carmistin sunt îndreptate la momentul actual către aplicarea unui program de investiții inteligente care să conducă la o dezvoltare sigură și sustenabilă a capacităților de producție pe care le operează.

Organizația Carmistin tinde să devină cel mai mare producător integrat de proteină din România, cu un concept de business creat pe o producție sănătoasă și ecologică a alimentelor.

Carmistin a aflat secretele producerii cărnii de pui de calitate superioară

LaProvincia este un brand renumit în materie de carne de pui.

Carnea de pui este unul dintre cele mai comune alimente din dieta românilor datorită calității nutriționale, ușurinței în preparare, disponibilității și costului, asigurând o nutriție sănătoasă. Românii încep ca să consume tot mai multă de carne de pui pe an, în cele mai variate forme de prelucrare. 

Lanțul de producție a puilor de carne reunește sectoare de la producerea de cereale și fabricile de furaje, transportatori, abatoare și până la segmentul de echipamente, distribuție și consumatorii finali. Eficiența acestui lanț de producție a permis Carmistin să fie în topul producătorilor autohtoni de carne de pui, datorită calității și siguranței alimentare a cărnii pe care o comercializeaza, dar și eficienței producției.

Producția de pui de carne este în prezent extrem de tehnologizată. Adăposturile de păsări folosesc diverse echipamente pentru a menține un mediu controlat. Se urmărește să se dezvolte și să se îmbunătățească continuu generațiile de pui pentru o performanță ridicată, se acordă o atenție specială sănătății păsărilor, confortului acestora, totul la un cost competitiv cu alte tipuri de carne, urmărindu-se mereu sustenabilitatea în producția avicolă, pe tot lanțul de producție. 

Puii sunt păsări cu creștere rapidă, spre deosebire de porcine sau bovine, deoarece sunt foarte eficienți în transformarea furajelor de bună calitate în carne. Rezultatul cercetării și dezvoltării specialiștilor în știința păsărilor care activează în firmele componente ale organizației Carmistin, a condus ca brandul LaProvincia să fie unul cunoscut și căutat de foarte mulți clienți de pretutindeni din România. Asta pentru că genetica, nutriția, îngrijirea păsărilor și modernizarea combinatelor avicole garantează efecte pozitive continue în materie de productivitate și eficiență.

Hranaeste un element important în producția avicolă. La Carmistin hrana pentru păsări este echilibrată și include ingrediente de înaltă calitate, cu niveluri nutriționale care satisfac pe deplin nevoile nutritive de care au nevoie, sincronizate cu creșterea țesuturilor (nervoase, osoase, musculare și grăsimi). Apa furnizată este și ea de calitate, lipsită de substanțe nocive.

Confortul păsărilor este unul dintre cele mai fierbinți subiecte din industria proteinelor din sectorul avicol. Acesta implică întregul lanț de producție: de la producător la tehnician, de la fermă de producție la fabricile de procesare și transportatori. Toate acestea concură la îmbunătățirea standardelor de lucru și respectului pentru păsările din ferme crescute pentru carne.

Carmistin respectă calitatea de fiecare verigă a lanțului de producție avicolă

Procesul de producție este fundamental pentru ca o carne de pui valoroasă să ajungă la masa consumatorului. La acest deziderat conlucrează: aplicarea corectă a bunelor practici de producție în cadrul fermelor avicole (management, instalații, biosecuritate), precum și problemele alimentare care garantează în special siguranța consumării produselor alimentare respective de către clienții finali. 

Atenția pentru calitatea cărnii continuă în transportul puilor de la fermele avicole la fabricile prelucrătoare este ea mereu în atenția managementului Carmistin, respectiv a lui Iustin Paraschiv

Manipularea înainte de sacrificare, inclusiv adoptarea de practici care să respecte bunăstarea păsărilor, asigură ca produsele finale să fie valoroase calitativ. Procedurile care sunt adoptate de firmele componente din cadrul grupului de firme amintit reduc la minimum riscul de pierderi economice și îmbunătățesc condițiile de muncă ale angajaților.

Iustin Paraschiv și Carmistin au fost și rămân de referință în sectorul agroalimentar din România!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Noutăți