4.3 C
București

Cum sa alegi prima ta camera video? Iata ce trebuie sa stii!

Pentru incepatori, alegerea camerei video ar putea fi cea mai dificila sarcina. Cu toate acestea, si cei cu experienta se mai lovesc de anumite piedici atunci cand vine vorba de schimbarea camerei video cu una mult mai performanta. 

Cu atat de multe modele si specificatii ale produselor de pe piata, poate fi de-a dreptul complicata alegerea camerei video adecvate, motiv pentru care toata lumea trebuie sa se asigure ca se documenteaza in mod corespunzator pentru efectuarea deciziei corecte.

Necesitatile principale

Una dintre cele mai bune metode prin care cineva isi poate da seama care este produsul de care are nevoie este prin restrangerea optiunilor. Astfel, cumparatorul trebuie sa stie foarte bine care sunt activitatile la care aceasta camera va fi de folos. Din fericire, atat videografii de nunta, cat si vloggerii pot apela cu incredere la camera Canon C70, eficienta in captarea celor mai bune cadre.

Rezolutia camerei video

Cele mai citite articole

Una dintre cele mai importante specificatii de care trebuie sa se tina cont atunci cand se face o astfel de investitie este chiar rezolutia. Se recomanda pentru inceput 1080p/Full HD, desi exista si camere cu o rezolutie de 4K sau chiar 8K. Filmarea imaginilor 4K ofera o anumita flexibilitate in timpul procesului de editare, chiar daca la final se vor obtine doar 1080p.

Functia audio

Dupa ce s-a gasit un produs care filmeaza excelent la rezolutia dorita, un alt lucru important care trebuie sa fie luat in considerare este sunetul, mai ales in cazul vloggerilor. Acestia trebuie sa fie atenti si cu privire la calitatea sunetului pentru un rezultat profesional. 

Functia de auto focus 

Una dintre cele mai importante caracteristici ale aparatelor moderne de filmare este functia de autofocus, caracteristica esentiala mai ales pentru cei care lucreaza ca videografi. Este important sa aiba la dispozitie un aparat care poate sa isi regleze singur imaginea in timpul filmarii. 

Cu alte cuvinte, alegerea camerei video poate fi o procedura dificila mai ales in cazul incepatorilor, care nu cunosc toate aspectele pe care trebuie sa le ia in considerare cand fac o astfel de achizitie. 

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți