0.7 C
București

Cine este Vica Blochina – concurenta de la Survivor?

Vica Blochina se numără printre celebritățile remarcabile ale showbiz-ului românesc, atât datorită afacerilor sale prospere, cât și din cauza prezenței sale în diverse scandaluri de-a lungul timpului.

Născută pe 8 august 1975, în Lituania, Vica Blochina este cunoscută în special pentru legătura sa cu România, unde și-a petrecut cea mai mare parte a vieții și și-a construit cariera actuală. A sosit în România la o vârstă fragedă și și-a început ascensiunea ca dansatoare într-un club din București, deși anterior făcuse parte dintr-o trupă de balet în țara sa natală. În acea perioadă, a avut o relație discretă cu celebrul Victor Pițurcă, cu care a avut un fiu.

Cele mai citite articole

Despre copilăria sa, Vica Blochina a dezvăluit în trecut că a crescut într-o familie iubitoare și a locuit într-un apartament cu trei camere, alături de mama, tatăl și fratele său mai mic cu opt ani. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că relația sa cu tatăl ei nu a fost mereu una armonioasă, deoarece acesta a avut tendințe autoritare în calitate de părinte.

Vica Blochina – carieră

 • Debutul în modeling: Vica Blochina a început cariera sa în modeling în adolescență, când a fost descoperită de agenții de modele. Aspectul său atrăgător și talentul natural au făcut-o rapid remarcată în lumea modei.
 • Prezența la emisiuni TV: Vica Blochina a devenit cunoscută publicului larg prin participarea sa la diverse emisiuni TV, cum ar fi „Dansez pentru tine” și „Survivor România”. A adus mereu o notă de prospețime și energie în programele TV.
 • Implicarea în reality show-uri: Vedeta a fost o prezență constantă în emisiuni de tip reality show, câștigând aprecierea telespectatorilor pentru determinarea și curajul ei.
 • Afaceri de succes: Pe lângă cariera sa în media, Vica Blochina s-a implicat în afaceri de succes în domeniul restaurantelor și divertismentului.
 • Activismul social: Vica a folosit adesea platforma sa publică pentru a susține cauze sociale importante și a fost implicată în diverse proiecte caritabile.
 • Viața personală și relații publice: Viața personală tumultuoasă a lui Vica Blochina a fost deseori subiect de interes în presa de scandal, adăugând un element de mister și dramă carierei sale.
 • Evoluția stilistică: De-a lungul anilor, Vica Blochina și-a dezvoltat un stil personal distinct, devenind un model pentru mulți tineri în ceea ce privește modul în care se îmbracă și se prezintă.

Vica Blochina – viața personală cu listă

 • Relația cu Victor Pițurcă: Una dintre cele mai discutate relații ale sale a fost cu Victor Pițurcă, în care a fost amanta acestuia timp de 16 ani. Din această relație a rezultat nașterea lui Edan, un băiat în vârstă de 16 ani, care este lumina ochilor Vicăi Blochina. După aflarea veștii că Vica era însărcinată, Victor Pițurcă a decis să se separe de vedetă. Această relație controversată a stârnit un amplu scandal în lumea showbiz-ului românesc. Vica Blochina a hotărât să lupte în instanță pentru a stabili oficial că Victor Pițurcă este tatăl lui Edan, dorind ca fiul ei să aibă recunoașterea și sprijinul tatălui său.
 • Un fiu cu Pițurcă: Vica Blochina are un fiu, pe nume Edan, pe care l-a avut în urma relației controversate cu Victor Pițurcă. Chiar și la vârsta actuală, Vica Blochina continuă să atragă atenția bărbaților datorită eleganței și frumuseții sale.
 • Participarea la emisiuni TV cu tentă personală: Vica Blochina a fost invitată în mai multe emisiuni de televiziune pentru a discuta despre viața sa personală, relații și experiențe personale, aducând un aspect intim în lumina publică.
 • Afaceri și investiții personale: Pe lângă cariera sa în divertisment, Vica Blochina s-a implicat și în afaceri personale, inclusiv în domeniul restaurantelor și divertismentului.
 • Implicarea în caritate: Vedeta a fost implicată în diverse proiecte de caritate, demonstrându-și preocuparea pentru cauze sociale importante și comunitate.
 • Viața de familie: Vica Blochina a fost și este mamă, aducând un alt aspect important în viața sa personală și profesională.

Vica Blochina – emisiuni și producții TV

Vica Blochina - emisiuni și producții TV

Sursa foto

 • „Dansez pentru tine” (2006): Vica Blochina a fost concurentă în acest popular concurs de dans, unde a demonstrat abilitățile sale de dans și a captat inimile telespectatorilor.
 • „Survivor România” (2009): Ea a fost una dintre celebritățile care au acceptat provocarea de a trăi în condiții extreme în acest reality show de aventură și supraviețuire.
 • „Tânăr și neliniștit” (2013): Vica a făcut o apariție specială în această celebră telenovelă americană, unde a jucat un rol episodic.
 • „Ferma Vedetelor” (2016): A participat la această emisiune de televiziune unde vedetele au fost provocate să trăiască și să muncească la o fermă.

Vica Blochina rămâne o personalitate fascinantă și multifuncțională în peisajul mediatic din România. Cu o carieră ce acoperă modelingul, televiziunea, afacerile și implicarea socială, ea a devenit un nume familiar și apreciat în lumea divertismentului. Cu toate provocările și momentele publice tumultuoase din viața sa personală, Vica Blochina și-a păstrat o poziție solidă în inimile și imaginația telespectatorilor și a fanilor ei. Prin carisma sa și angajamentul în diverse proiecte, ea continuă să inspire și să aducă o notă distinctă în peisajul mediatic românesc.

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți