7.6 C
București

Cele mai bune telefoane Huawei in 2022

De la interzicerea comertului din partea guvernului SUA, cele mai recente telefoane Huawei nu pot rula Google Mobile Services si nici macar nu au Google Play Store. Aceasta este o problema majora pentru multi oameni care traiesc pe pietele occidentale care sunt obisnuiti cu alte smartphone-uri Android care ofera aceasta functionalitate. Modelele de telefoane Huawei second hand nu se confrunta cu aceasta problema.

Lucrurile se complica si mai mult. Cele mai recente produse emblematice ale companiei, cum ar fi Huawei P50 si Huawei P50 Pro , nu sunt disponibile in multe regiuni, in ciuda lansarii in China in august 2021. Cu toate acestea, P50 Pro devine incet-incet mai disponibil pe scara larga, motiv pentru care figureaza acum in acest top. 

Huawei P30 Pro

P30 Pro este cel mai bun telefon Huawei de pana acum.  Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune telefoane  cand vine vorba de fotografie, camerele fiind adevarata piesa de rezistenta a lui P30 Pro, oferind un zoom uimitor de bun de 5x si 10x, precum si un zoom digital de 50x foarte eficient. Capacitatile sale pe lumina scazuta sunt, de asemenea, de top. Ecranul mare de 6,47 inchi de pe P30 Pro poate avea doar o rezolutie Full HD+, dar este luminos, clar si colorat, oferind un fundal excelenta pentru aplicatiile si jocurile din interior.

Cele mai citite articole

Citeste si: Telefon reconditionat vs. telefon second hand – Care sunt diferentele?

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro este un telefon stralucitor, care ofera o combinatie captivanta de design, putere si performanta. Se bazeaza pe excelentele P20 si P20 Pro, oferind si mai mult spatiu pe ecran, camere triple din spate imbunatatite si un scaner de amprente in afisaj.

Mate 20 Pro are un ecran imens de 6,39 inchi, oferind o cantitate mare de spatiu pentru jocuri si filme, iar rezolutia sa QHD si suportul HDR10 asigura ca totul arata grozav. 

De asemenea, telefonul se mandreste cu trei camere in spate, exploatand excelentul unghi larg de 40 MP si teleobiectiv de 8 MP de la P20 Pro – dar al treilea senzor este nou. Este un snapper ultra-larg de 16MP care permite sa incapa mai mult in fotografii. Mate 20 Pro este un telefon cu functii complete la un pret rezonabil.

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți