6.7 C
București

Care sunt avantajele unei ferestre PVC?

Salamander, o companie de tamplarie PVC recunoscuta in Europa pentru calitatea produselor sale, ofera ferestre din PVC cu numeroase avantaje. Modern si eficient, acest material este ideal pentru toate ferestrele din case.

PVC-ul – un material care poate sa fie adaptat.

Primul avantaj al PVC-ului si adus de tamplarie salamander, este, fara indoiala, capacitatea sa de a fi variat. Desi se gaseste adesea in alb, nu trebuie sa uitam ca este posibil sa ne jucam cu culorile in mono sau bicolor. Astfel, fereastra din PVC se va putea adapta la orice tip de interior si va deveni un adevarat accesoriu decorativ. Pe cat de utila, pe atat de estetica, fereastra este acum un element major al interiorului.

PVC_ul- un izolant termic si fonic. 

Economiile de energie se afla in centrul tuturor preocuparilor. Acesta este motivul pentru care producatorul de ferestre Salamander ofera un produs de inalta calitate, capabil sa izoleze interiorul pentru a-l transforma intr-un spatiu placut si confortabil. Deoarece daca geamul este esential pentru izolarea fonica si termica, materialul folosit pentru ferestre este la fel de important.

Cele mai citite articole

Pentru ca nu sunt conductoare ca aluminiul, ferestrele din PVC actioneaza ca un hidroizolator. Prin urmare, PVC-ul permite o mai mare eficienta energetica, deoarece se pierde mai putina caldura din proprietate. Acesta este un avantaj important, deoarece energia incalzeste locuinta in loc sa se scurga si se economisesc bani la incalzire!

Ferestrele din PVC se pot intretine foarte usor

Desigur, atunci cand se aleg ferestrele, ne gandim in mod natural la intretinerea acestora. PVC-ul poate fi curatat rapid si usor, spre deosebire de lemn, care trebuie slefuit si vopsit pentru a-i da o a doua viata. In cazul PVC-ului, un simplu burete este tot ce este necesar pentru a reda stralucirea ferestrelor.

Un material durabil pentru ferestre. 

Ecologic datorita utilizarii rationale a petrolului in fabricarea sa, PVC-ul este, de asemenea, un material durabil. Acesta poate fi reciclat si, prin urmare, este perfect adaptat la cerintele utilizatorilor care doresc sa se doteze cu ferestre de calitate, respectand in acelasi timp mediul inconjurator. In plus, are o durata de viata deosebit de lunga, ceea ce il face un material foarte economic.

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți