20.3 C
București

Averea lui zelenski

Introducere

Vladimir Zelenski, un fost actor și producător de televiziune, a fost aleas președintele Ucrainei în mai 2019. El a câștigat cu o majoritate covârșitoare, ca parte a unui proces de schimbare de înaltă tehnologie și reforme. Pe lângă politica sa ambițioasă de reformare, Zelenski a demonstrat că are o avere impresionantă.

Originea averii lui Zelenski

Marea majoritate a averii lui Zelenski provine din cariera sa în domeniul divertismentului. El a început să apară în show-uri de televiziune și filme din anii ’90, și a început să producă și să regizeze propriile spectacole în anii 2000. Spectacolele sale au devenit unele dintre cele mai populare și, prin urmare, Zelenski a acumulat o mulțime de venituri din această activitate.

Investițiile lui Zelenski

În afară de veniturile sale din divertisment, Zelenski a făcut o mulțime de investiții în ultimii ani. El a cumpărat o mare parte din acțiunile unui mare producător de televiziune și deține un birou de producție. De asemenea, el a investit în diverse energii alternative și în companii farmaceutice.

Averea lui Zelenski la momentul actual

Cele mai citite articole

Cu toate aceste investiții, Zelenski a ajuns la o avere totală de aproximativ 80 de milioane de dolari. Acest lucru îl plasează printre cei mai bogați politicieni din Ucraina și, de asemenea, îi oferă o mare libertate în ceea ce privește folosirea averii sale. El a folosit banii pentru a finanța programe de reformare, cum ar fi cercetarea și dezvoltarea tehnologică și infrastructura.

Reacția publicului

Reacția publicului la averile lui Zelenski a fost în mare parte favorabilă. Acesta a fost văzut ca un simbol al prosperității și al unei economii în creștere, și a inspirat și alți oameni de afaceri să investească în Ucraina. Totuși, unii critici au acuzat-o ​​pe Zelenski că folosește averea sa pentru a cumpăra voturi, ceea ce el a respins vehement.

Concluzii

În concluzie, Vladimir Zelenski are o avere impresionantă, o mare parte din care provine din cariera sa. El a folosit aceste fonduri pentru a finanța programe de reformare și a inspirat alți investitori să investească în Ucraina. Desigur, acest lucru a fost văzut de unii critici ca un mod de a cumpăra voturi, dar Zelenski a respins vehement această acuzație.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole asemănătoare

Ultimele Noutăți